Вести

Драги студенти,

На дан студената 4.4.2019. године у продукцију је пуштен нови веб сајт Академије пословних струковних студија Београд. Осим потпуно новог дизајна, нових садржаја и промењеног концепта функционисања сајта који је сада још интуитивнији, сајт је урађен по најновијим стандардима и коришћене су савремене технологије развоја софтвера односно, у овом случају портала Академије. Сајт је оригинално и креативно замишљен од стране запослених Академије пословних струковних студија Београд и окренут је пре свега студентима и њиховим истакнутим сервисима. Подржава све садржаје које је имао претходни сајт с тим што је сада прегледнији, транспарентнији, отворенији, једноставнији за навигацију и функционалнији. А осим што пружа информације везане за функционисање Академије, сајт прати организациону структуру Академије, наставне планове и њима одговарајуће предмете. У складу је са новим брендом Академије и са задовољством можемо да констатујемо да се у доста елемената разликује од осталих сајтова академских институција.

Са аспекта наших студената и осталих заинтересованих субјеката, треба напоменути следеће битне предности: сајт је прилагодљив за мобилне уређаје, уведен је концепт мултијезичности (ћирилична, латинична и енглеска верзији са једноставним уносом новог писма), уведена је претрага која ће временом да напредује јер ће се памтити шта наши студенти претражују. Коначно ће се на сајту видети профили свих наших наставника заједно са њиховим предметима које они предају, испитују и/или држе вежбе.

Сајт ће заиста доживети своју пуну функционалност када наставници и администратор сајта унесу потребне информације кроз свој профил односно кроз апликацију „еЗапослени“ чији линк се такође налази на сајту Академије. Вероватно највећа новина сајта је управо ова могућност наставника да уноси, мења и брише своја: обавештења, информације о предметима (опште, литературу за предавања и вежбе итд), биографију, контакте, консултације итд.

У плану је још неколико нових и креативних функционалности које желимо да уведемо али за то нам треба додатно време а нама сад остаје да ослушкујемо и пратимо ваше коментаре и сугестије везане за нови сајт.

Честитамо вам дан студената и желимо успешно коришћење новог сајта прве државне Академије пословних струковних студија.