Time management

Time management

Obuka je namenjena studentima, nezaposlenima, kao i zaposlenima u privredi i javnom sektoru.

Upravljanje vremenom u poslovnom svetu je neophodno. Nedavno istraživanje LinkedIn-a pokazalo je da je upravljanje vremenom jedna od pet najboljih i najpoželjnijih „mekih“ veština (soft skills) u 2019. god. i među pet najpoželjnijih veština na tržištu rada.

Upravljanje vremenom je način korišćenja vremena kako bi se postigla maksimalna produktivnost u ostvarivanju određenih dugoročnih ciljeva. Veštinu upravljanja vremenom čini još bitnijom to što je prenosiva - može se primeniti u svim industrijama i na svim pozicijama, a jedna je od veština koje „obezbeđuju zaposlenje“.

Polaznici se upoznaju sa pojmom efikasnog upravljanja vremenom, razvijaju svest o važnosti i hitnosti, razlikovanju bitnog od nebitnog prilikom realizacije aktivnosti, prepoznaju indikatore lošeg upravljanja vremenom i savladavaju tehnike koje vode uspešnoj realizaciji postavljenih ciljeva.

Na početku obuke polaznici imaju priliku da procene stepen razvoja sopstvenih veština upravljanja vremenom i da identifikuju oblasti u kojima je neophodno da se unapređuju.

Tokom obuke, polaznici će naučiti da identifikuju i uklone sopstvene loše prakse u upravljanju vremenom, postave realne i merljive ciljeve, definišu korake i aktivnosti za realizaciju ciljeva, postave prioritete, ovladaju tehnikom delegiranja, razlikuju bitnog od nebitnog i primene tehnike upravljanja vremenom.

Ova obuka ima za cilj da savladavanjem tehnika upravljanja vremenom doprinese smanjenju stresa u profesionalnom i privatnom životu i polaznicima omogući dodatno vreme namenjeno ličnom razvoju i interesovanjima.

 

Courses duration 1 day
Exam
Certification Yes
Courses price

5.000,00 rsd

Academy students get a 50% discount on this course.

You can apply for this course in person, at Office 304 of the Academy, or via the following form.

Course application

Na osnovu člana 23. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS" br.872018), dajem Rukovaocu podacima - Beogradskoj akademiji poslovnih i umetničkih strukovnih studija, sa sedištem u Beogradu, Kraljice Marije 73, PIB 111302583, saglasnost da obrađuje sledeće podatke o ličnosti: ime i prezime, broj telefona, imejl-adresu.