БЕЛЕКОН

У организацији Београдске академије пословних и уметничких струковних студија у јуну 2024. године одржаће се трећа међународна мултидисциплинарна научно-стручна конференција „BELECON“. Конференција ће се одржати у Београду,  на Београдској академији пословних и уметничких струковних студија 3. јуна 2024. године. Задовољство нам је да Вас позовемо да учествујете на BELECON-у и доставите и представите своје научне и стручне радове како бисмо заједно допринели обликовању и бољем разумевању савремених тенденција из области економије, образовања, информационих технологија, права, менаџмента, маркетинга, трговине, пореског и царинског система, уметности и дизајна. Више информација Конференцији „BELECON“, пријави радова и учешћу можете добити на интернет страници: https://www.bpa.edu.rs/sr-cyrl-cs/belecon, или путем е-маил адресе belecon@bpa.edu.rs.

О КОНФЕРЕНЦИЈИ

BELECON је међународна научно-стручна конференција, мултидисциплинарног карактера организована од стране Београдске академије пословних и уметничких струковних студија. Циљ Конференције је да се представе достигнућа и иновације из друштвено-хуманистичких наука, али и из области информационих технологија и уметности. Поред научног доприноса, Конференција има за мисију да међусобно повеже истраживаче из земље, региона и света и створи простор за слободну размену идеја и знања и међусобну подршку. На овај начин, BELECON 24 жели да олакша и обезбеди међународну сарадњу, како самих истраживача, тако и институција.

О ОРГАНИЗАТОРУ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Београдска академија пословних и уметничких струковних студија је водећа високообразовна институција која промовише и унапређује углед високог струковног образовања, примарно из области пословних студија, информационих технологија и права. Традиција дуга 65 година указује на квалитет који се обезбеђује дипломираним студентима, њихову конкурентност на домаћем и на европском тржишту рада. Међународно призната институција, ужива углед лидера у струковном образовању, примењује концепт целоживотног учења, отворена је за сарадњу, истраживања, иновације и предузетништво, друштвено одговоран партнер заједнице – поштовање етичких принципа, заштита и промовисање права запослених и студената, брига о локалној заједници и животној средини.

 

ТЕМАТСКЕ ОБЛАСТИ

 • Микроекономија,
 • Макроекономија,
 • Финансије и банкарство,
 • Рачуноводство и ревизија,
 • Пословна информатика,
 • Менаџмент,
 • Маркетинг и трговина,
 • Царински и порески систем,
 • Право и јавна управа,
 • Социолошке науке,
 • Пословна статистика,
 • Уметности и дизајн,
 • Екологија,
 • Образовање.

ВАЖНИ ДАТУМИ

Location

19. април 2024.

Достављање пријаве о учешћу и апстракта рада

Location

12. мај 2024.

Достављање радова

За пријаву на Конференцију потребно је попунити формулар који можете преузети на линку www.bpa.edu.rs/sr-cyrl-cs/belecon Попуњену пријаву са апстрактом рада, као и финалне верзије радова потребно је доставити на е-маил адресу: belecon@bpa.edu.rs Прихваћени радови биће објављени у Зборнику радова Конференције „BELECON 24“. У нади да ћемо заједно остварити циљеве Конференције, срдачно Вас поздравља, Организациони одбор „BELECON 24“. На следећем линку можете преузети сву потребну документацију.

BELECON2024.zip

ИНФОРМАЦИЈЕ

Организатор: Београдска академија пословних и уметничких струковних студија

Место одржавања/адреса: Краљице Марије 73, 11000 Београд


Време одржавања: 3. јун 2024.године

Тел: +381 11 30 42 300

Фаx: +381 11 30 42 300


Контакт:

Е-маил:belecon@bpa.edu.rs


Сајт: www.bpa.edu.rs/sr-cyrl-cs/belecon