Пословна кореспонденција за почетнике

Пословна кореспонденција за почетнике – како написати биографију, мотивационо писмо и како се припремити за разговор за посао

Обука је намењена студентима, незапосленима, као и запосленима који желе да започну ново радно искуство.

Првог дана обуке, полазници који треба да започну своју пословну каријеру ће научити како да исправно напишу биографију, или CV, затим мотивационо писмо и да саставе професионални имејл. Упознаће се са термином дигиталне пословне кореспонденције и савладаће како се успешно комуницира са послодавцима у онлајн сфери.

Другог дана обуке, полазници ће савладати вештине представљања информација из CV које су кључне код доношења одлуке о одабиру кандидата, имајући у виду да је позитиван утисак на разговору за посао од пресудне важности за остваривање циља и започињање новог радног искуства на пословима за које је кандидат аплицирао.

Циљ обуке је да полазници демистификују улогу регрутера, редукују стрес у ситуацијама које су ментално и психолошки захтевне и препознају простор за унапређење, добију препоруке за корекцију, развију компетенције и квалитетно се припреме за интервју за посао.

 

Трајање обуке: 2 дана
Испит Не
Сертификат Да
Цена обуке

7.000,00 рсд

Студенти Академије остварују 50% попуста на ову обуку.

За ову обуку можете се пријавити лично, у канцеларији 304 Академије, или путем следеће форме.

Пријава за обуку

На основу члана 23. Закона о заштити података о личности ("Службени гласник РС" бр.872018), дајем Руковаоцу подацима - Београдској академији пословних и уметничких струковних студија, са седиштем у Београду, Краљице Марије 73, ПИБ 111302583, сагласност да обрађује следеће податке о личности: име и презиме, број телефона, имејл-адресу.