Друштвене мреже

Све што сте хтели да знате о друштвеним мрежама – како поставити садржај и постићи циљ

Обука је намењена студентима, незапосленима, као и запосленима у привреди и јавном сектору.

Полазници се упознају са радом друштвених мрежа, начином на који се прави садржај намењен друштвеним мрежама, као и начином на који се он пласира у онлајн сферу да би се постигао жељени циљ. Обука обухвата и тематске целине које су у вези са обрадом садржаја на конкретним друштвеним мрежама, упознавање са помоћним апликацијама, трендовима у области друштвених мрежа и смер у којем ће се даље овај сектор развијати.

Основне теме које се обрађују: интернет и друштвене мреже у свету и Србији, пласирање садржаја на друштвене мреже, промоција на друштвеним мрежама, мерење постигнутих резулатата промоције, савети и примери из праксе.

Циљ обуке је да полазници науче како да креирају садржај за друштвене мреже и како да садржаји који се пласирају у дигиталну сферу постигну циљ који је претходно установљен од стране пословне организације.

 

Трајање обуке: 1 дан
Испит Не
Сертификат Да
Цена обуке

7.500,00 рсд

Студенти Академије остварују 50% попуста на ову обуку.

За ову обуку можете се пријавити лично, у канцеларији 304 Академије, или путем следеће форме.

Пријава за обуку

На основу члана 23. Закона о заштити података о личности ("Службени гласник РС" бр.872018), дајем Руковаоцу подацима - Београдској академији пословних и уметничких струковних студија, са седиштем у Београду, Краљице Марије 73, ПИБ 111302583, сагласност да обрађује следеће податке о личности: име и презиме, број телефона, имејл-адресу.