Вести

У петак, 13. фебруара, на Београдској академији пословних и уметничких струковних студија, одржан је Сајам студијских програма за матуранте са територије целе Србије.

Сајам су посетили матуранти београдских средњих школа, а имали смо част да угостимо и матуранте из Шапца, Вршца, Зрењанина, Алибунара, Прибоја, Пожеге...

Академија је представила студијске програме основних струковних студија, а највеће интерсовање је и ове године исказано за студијски програм Информациони системи и технологије. Готово једнако велико интересовање владало је и за студијске програме Маркетинг и трговина, Јавна управа, Порези и царине, Менаџмент, Финансије, рачуноводство и банкарство и Менаџмент туризма, а матуранти су имали прилику да сазнају све о студијском програму који их интересује кроз разговор са професорима, асистентима и студентима, као и да се пријаве за бесплатну припремну наставу за пријемни испит, након чега су обишли амфитеатре, рачунарске лабораторије, библиотеку, читаоницу, као и остале просторије намењене студентским активностима.

Академија је овом приликом наградила седам матураната комплетом уџбеника за прву годину студија.

Захваљујемо свима који су се одазвали позиву и посетили Сајам студијских програма!

Академија жели својим будућим колегама пуно среће на предстојећем пријемном испиту!