ПРЕДМЕТ: еУправа, ПОПРАВНИ колоквијуми, ДАТУМ: 18.1.2023, МЕСТО: Амфитеатар А3, ВРЕМЕ: 12.15

Списак студената и распоред полагања поправних колоквијума из предмета ЕУПРАВА, проф.др Александар Стојановић. дипл.инж.ел.

Обавештење се односи на: