Вести

0076747b-c8d8-40a8-9a09-ca17db9c4a13.jpg

Драги матуранти,

За време зимског распуста, Академија пословних струковних студија Београд организује Сајам студијских програма.

Сајам ће се одржати 13. фебруара 2020. године, у просторијама Академије, на вама већ добро познатој локацији, ул. Краљице Марије 73 (иза Вуковог споменика), и трајаће од 11 до 15 часова. На сајму ћете имати прилику да се детаљно упутите у сваки од седам студијских програма основних студија и изаберете онај који одговара вашим интересовањима и афинитетима, у чему ће вам помоћи наши професори и асистенти, који ће тог дана бити ту да одговоре на сва ваша питања.

О ваннаставним активностима, студентским екскурзијама, спортским такмичењима и студијским путовањима, моћи ћете да поставите питања нашим студентима који су се радо одазвали позиву Академије да угосте своје будуће колеге.

Током Сајма, повешћемо вас да погледате библиотеку, читаоницу, наше амфитеатре, слушаонице и рачунарске лабораторије, које важе за једне од најбоље опремљених у Србији.

Поред малих знакова пажње које смо припремили за сваког од вас, неколицину најсрећнијих очекују и вредне награде.

Посетите Сајам, поведите породицу и заједно донесите најбољу одлуку! Уверите се зашто смо најбоља и најбројнија високообразовна заједница и сазнајте тајну наше традиције дуге преко 60 година!

Очекујемо Вас!

Ваша Академија