Студенти Београдске академије пословних и уметничких струковних студија освојили 2. место на такмичењу у Хрватској

Београдска академија пословних и уметничких струковних студија је освојила друго место на интернационалном онлајн Case Study такмичењу које се одржало у Хрватској у периоду од 14.12.2020. до 21.12.2020.

Софтверска компанија „BrainIT“ из Загреба и Case Study секција вараждинског Факултета организације и информатике уочили су значај идеје нашег БАПУСС тима 1 у VR education и e-wallet области, кao перспективну трансформацију стратегије ИТ компанија у неизвесним условима пандемије.

Под менторством др Јоване Радуловић, а уз логистичку подршку Недељка Каракаша и безрезервну помоћ професора др Радета Матића, др Душана Марковића, др Милоша Павловића, асистента Небојше Јеринића и демонстратора Александра Вукомановића, студенти учесници: Ненад Марјановић, Милош Мирковић, Мартина Стојаковић, Сандра Петровић, Млађан Пешић, Алекса Станојевић, Милица Сувачаров и Михаило Даниловић су својом креативношћу, посвећеношћу, вредним радом и иновативношћу учинили поносним све запослене и студенте Београдске академије пословних и уметничких струковних студија.

Прво место је освојио тим вараждинског Факултета организације и информатике, док је треће место припало Факултету за организационе студије из Новог Места у Словенији.

Београдска академија је спровела једномесечни припремни тренинг два тима за case study такмичење базиран на најмодернијим методама дуалног образовања и холистичког приступа пословању.