Термини и распореди

Пошто ми је стигло доста меилова, покушаћу свима да одговорим овим обавештењем. С' обзиром да су многи питали и бринули се око истих ствари надам се да ћу свима одговорити адекватно.

Прво, поновљеног колоквијума неће бити, јер нам је ово последњи дан да завршимо све предиспитне обавезе.

Друго, овај тип теста је временски ограничен и после истека предвиђеног времена није могуће слати одговоре. Намерно сам у "Резултатима" послао и времена када су тестови стигли и можете погледати првих пет студената и упоредити их.

Треће, жао ми је свих вас који сте урадили колоквијум али због сличних разлога их нисте могли послати, зато ћу на испиту свима олакшати тест и то:

- Биће само двадесет питања на заокруживање и то питања која су била на колоквијумима, уместо тридесет, и само два есејска питања, уместо три, у три групе.

- Наравно за излазак је потребна књига 2019 год. са урађеним питањима за вежбу на крају књиге, а то вам доноси и оцену више и могућност да на крају испита, последњих пар минута допустићу вам да освежите ваше знање уз помоћ књиге и тако успете да добијете бољу оцену.

Мислим да сам свима рекао, али ако неко није био присутан, на испиту полажете цело градиво.

Консултовао сам се са нашом подршком и објаснили су ми да свима вама који сте добијали разне упитнике на крају теста и морали да потврђујете да нисте "Ботови", да то нема везе са тестом већ да вам је то Google слао из неких других разлога, или сте били на неком сајту па нисте прекинули везу или је сам систем спонтано слао упитнике али с'обзиром да вас је релативно доста покушајте између себе да нађете заједнички разлог, па ако неко може да ми јави шта се десило, јел ово се дешава први пут.

др Милорад Пушара професор

Обавештење се односи на: