Пројекти

МАСТЕР ДВОЈНЕ ДИПЛОМЕ


Академија пословних струковних студија Београд константно ради на свом позиционирању на мапи значајних европских високошколских институција, као и на оспособљавању својих студената за регионално и европско тржиште рада. Зато Академија проширује своје везе и партнерства у региону, Европи и свету, отварајући перспективе за студенте да, сходно својим могућностима, а уз подршку академије, наставе своје образовање на некој од светски признатих високих школа и универзитета.
У вези са тим истичемо да је већ договорено потписивање протокола за мастер двојне дипломе на државном Универзитету кооперативних студија Баден-Виртемберг (ДХБW) у Штутгарту.
У току је конкретизација услова: израда критеријума за пријем, дефинисање цене и организација наставног процеса, који ће се свакако одвијати делом на Академији пословних струковних студија Београд, а делом на универзитету у Штутгарту.
Овакав вид сарадње пружа могућност промовисање заједничке академске и културне размене  у областима образовања, истраживања и других активности, превасходно са циљем да студентима омогући стицање знања за успешно функционицање и рад у глобалном окружењу, као и да ојача интернационализацију високог струковног образовања.