Upravljanje projektima

Upravljanje projektima

je namenjena studentima, nezaposlenima, kao i zaposlenima u privredi i javnom sektoru.

Upravljanje projektima danas je neodvojivi deo savremenog poslovanja. Ova oblast se konstantno razvija i nalazi primenu u različitim industrijama, organizacijama i poslovnim aktivnostima.

Kompetencije za upravljanje projektima postaju neophodne u poslovanju preduzeća. Primenjujući metode, alate i tehnike upravljanja projektima, lakše se ostvaruju ciljevi preduzeća i postiže poslovna uspešnost. Svrha upravljanja projektima je planiranje, organizovanje i kontrolisanje svih aktivnosti kako bi projekat bio što uspešnije izveden uprkos svim rizicima. Upravljanje projektima zahteva ovladavanje različitim područjima znanja, veština i sposobnosti.

Upravljanje projektima je kompleksan zadatak koji podrazumeva analizu svih uticajnih faktora i poštovanje svih ograničenja. Da bi se uspešno realizovao projekat, potrebno je da se jasno definišu ciljevi projekta, odredi obuhvat, analiziraju troškovi, prepoznaju ograničenja, izradi vremenski plan, dodele odgovornosti za izvršavanje aktivnosti, a sve kako bi se projekat realizovao u okviru planiranog obuhvata, vremena i troškova.

Osobe, obučene na ovakvim i sličnim obukama, neophodne su da bi se neki projekat zaista uspešno realizovao.

Trajanje obuke: 3 dana
Ispit Ne
Sertifikat Da
Cena obuke 9.000 RSD

Studenti Akademije ostvaruju 50% popusta na ovu obuku.

Za ovu obuku možete se prijaviti lično, u kancelariji 304 Akademije, ili putem sledeće forme.

Prijava za obuku

Na osnovu člana 23. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS" br.872018), dajem Rukovaocu podacima - Beogradskoj akademiji poslovnih i umetničkih strukovnih studija, sa sedištem u Beogradu, Kraljice Marije 73, PIB 111302583, saglasnost da obrađuje sledeće podatke o ličnosti: ime i prezime, broj telefona, imejl-adresu.