Presentation skills

Presentation skills

Obuka je namenjena studentima, nezaposlenima, kao i zaposlenima u privredi i javnom sektoru koji drže prezentacije bilo koje vrste.

Savladavanjem obuke stiču se veštine prezentovanja koje su kritično važne za poslovni uspeh. Veštine podrazumevaju kreiranje prezentacije koja se karakteriše kvalitetnim sadržajem i vizuelnom privlačnošću, kao i tehnike prezentovanja koje podrazumevaju verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Polaznici kroz teorijski i praktični deo usvajaju najvažnije elemente izrade uspešne prezentacije, tehnike prezentovanja, savladavanje treme od javnog nastupa i ostavljanje pozitivnog utiska.

Obuka se može izvoditi u trajanju od 1 dana (osnovni kurs – teorijski), 3 dana (teorijski deo, izrada prezentacije i prezentovanje) ili 4 dana (teorijski deo, izrada prezentacije,  prezentovanje i snimanje prezentovanja i analiza snimaka prezentacije).

 

Courses duration 1, 3 ili 4 day
Exam
Certification Yes
Courses price

training lasting 1 day:   2,500.00, RSD
training lasting 3 days:  5,000.00 RSD
training lasting 4 days:  7,000.00 RSD

Academy students get a 50% discount on this course.

You can apply for this course in person, at Office 304 of the Academy, or via the following form.

Course application

Na osnovu člana 23. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS" br.872018), dajem Rukovaocu podacima - Beogradskoj akademiji poslovnih i umetničkih strukovnih studija, sa sedištem u Beogradu, Kraljice Marije 73, PIB 111302583, saglasnost da obrađuje sledeće podatke o ličnosti: ime i prezime, broj telefona, imejl-adresu.