Нови студентски интернет сервис

Поштовани,


Са поносом вас обавештавамо да је пуштена нова, унапређена апликација Студентски Интернет Сервис - СИС. Једна од најбитнијих функционалности је могућност студента да располаже са својим кредитом који је уплатио на нови позив на број 77-ЈМБГ. Временом ће СИС омогућити студентима не само да пријављују испите већ да обаве и друге административне радње за које је пре било неопходно лично присуство, као нпр. куповина књига, плаћање школарине итд. Из мноштва функционалности издвајају се:
- Пријава испита за све студенте;
- Промена испитивача;
- Пријава на обавештења;
- Подсетник за полагање испита;
- Персонализоване уплатнице;
- Распоред предавања;
- Студентски календар;
- Аналитика тока студија;
- Промена тема;


Пријава испита за све студенте
Омогућава да сви студенти врше радње у вези са пријавом испита путем СИС-а. Да би студент пријавио испит, уколико је потребно, потребно је да уплати новац на рачун Академије са позивом на број 77-ЈМБГ. Након извршене уплате (уколико је уплаћена до 16х), кредит ће бити доступан на налогу студента наредног дана. По извршењу услуге, умањује се кредит студента, у висини одговарајуће накнаде са актуелног ценовника.
Промена испитивача
СИС омогућава промену испитивача уз пријаву испита, а у висини одговарајуће накнаде са актуелног ценовника.
Пријава на обавештења
СИС омогућава студентима пријаву на обавештења наставника као и на општа обавештења Одсека пословних и информатичких студија БАПУСС-а.
Подсетник за полагање испита
СИС шаље студенту, уколико је ажурирао е-маил, подсетник за испит у виду е-маил поруке 3 дана пре заказаног термина испита.
Персонализоване уплатнице
Кликом на одговарајућу ставку на форми ценовника у оквиру СИС-а, студенту се приказује персонализована уплатница.
Распоред предавања
У сврху лакшег доласка до информација, студенту се приказује актуелни распоред предавања и вежби за његов студијски програм и годину студија.
Студентски календар
На почетној страници СИС-а, приказан је календар на коме се налазе информације о текућим испитним роковима, као и пријављеним испитима студента.
Аналитика тока студија
Аналитика тока студија помаже студенту при праћењу тока студија, кроз прилагодљиве дијаграме.
Промена тема
По угледу на светски познате апликације и друштвене мреже, СИС пружа могућност промене тема корисничког интерфејса.