Павловић др Милош

Професор струковних студија

др Милош Павловић

Консултације

  • Четвртак 8:15 - 10:30

Онлајн консултације

Контакт

  • milos.pavlovic@bpa.edu.rs
  • 236 - Други међуспрат

О наставнику

Милош Павловић је дипломирао, одбранио мастер рад и докторирао на Економском факултету Универзитета у Нишу из области Финансије и Рачуноводство. Тренутно је запослен на Београдској академији пословних и уметничких струковних студија као професор струковних студија за предмете из уже стручне области Рачуноводство, ревизија и контрола. Такође, са непуним радним временом запослен је и на Економском факултету Универзитета у Приштини, Косовска Митровица, где је изабран у звање доцент. У периоду од 2010. до 2016. године био је запослен на Економском факултету Универзитета у Приштини као асистент. Такође, по Уговору је био ангажован и на Високој пословној школи струковних студија у Блацу. Аутор је или коаутор већег броја радова у бројним часописима и учествовао је на више научних конференција и скупова међународног карактера у земљи и иностранству. Учествовао је на више Темпус пројеката а тренутно је учесник на пројекту Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Говори Енглески и Италијански језик. 

Обавештења

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕДИСПИТНИМ ОБАВЕЗАМА - ФИНАНСИЈСКА АНАЛИЗА И ИНТЕРНА РЕВИЗИЈА

Обавештавају се студенти који слушају предмет ФИНАНСИЈСКА АНАЛИЗА И ИНТЕРНА РЕВИЗИЈА у летњем семестру, да семинарски рад и презентацију, који су део предиспитних обавеза, а уколико то до сада нису...

Резултати колоквијума - РАЧУНОВОДСТВО - Милош Павловић, Владимир Грдинић

Поштовани студенти, у прилогу се налазе резултати колоквијума из предмета РАЧУНОВОДСТВО. Предметни наставници

Обавештење о термину колоквијума из предмета Рачуноводство - Милош Павловић, Владимир Грдинић

Колоквијум из предмета рачуноводство ће бити одржан у петак 14.05.2021. године и то у термину вежби од 10.30 до 12.00 ч, слушаоница 17. Настава из предмета рачуноводство у редовном термину по...

Промена термина консултација - Милош Павловић

Консултације код проф. Милоша Павловића ће уместо у среду, 23.12.2020. год. бити одржане у понедељак 21.12.2020. год. у термину од 11 до 12 часова.

Термин online консултација - Милош Павловић

Термин online консултација: Четвртак од 8.00 до 9.00 Линк за приступ консултацијама:...

Консултације - Милош Павловић - среда - 28.10.

Консултације код проф. Милоша Павловића ће у среду, 28.10.2020. год. бити одржане у термину од 12.00 до 13.00 ч.

Промена термина консултација код Проф. Милоша Павловића

Kонсултације код проф. Милоша Павловића ће уместо у редовном термину у среду, 21. октобра, бити одржане у понедељак, 19. октобра од 9 до 11.30 часова.

Промена термина консултација код Проф. Милоша Павловића

Консултације код проф. Милоша Павловића ће уместо у редовном термину, 7. октобра, бити одржане у понедељак 5. октобра од 10.30 до 11.30 часова.