Павловић др Милош

Професор струковних студија

др Милош Павловић

Консултације

  • Среда 8:15 - 10:30

Контакт

  • milos.pavlovic@bpa.edu.rs
  • 236 - Други међуспрат

Биографија

О наставнику

Милош Павловић је дипломирао, одбранио мастер рад и докторирао на Економском факултету Универзитета у Нишу из области Финансије и Рачуноводство. Тренутно је запослен на Академији пословних струковних студија Београд као професор струковних студија за предмете из уже стручне области Рачуноводство, ревизија и контрола. По Уговору је ангажован на извођењу наставе на мастер и докторским академским студијама на Економском факултету Универзитета у Приштини, Косовска Митровица. У периоду од 2010. до 2016. године био је запослен на Економском факултету Универзитета у Приштини као асистент. Такође, по Уговору је био ангажован и на Високој пословној школи струковних студија у Блацу. Аутор је или коаутор већег броја радова у бројним часописима и учествовао је на више научних конференција и скупова међународног карактера у земљи и иностранству. Учествовао је на више Темпус пројеката а тренутно је учесник на пројекту Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Говори Енглески и Италијански језик. 

Предаје и испитује

Финансије, рачуноводство и банкарство (2017. год.) Маркетинг и трговина (2017. год.) Рачуноводство контрола и ревизија (2017. год.) Финансије, рачуноводство и банкарство (2012. год.) Маркетинг и трговина (2012. год.) Пословна информатика и е-бизнис (2012. год.) Пословна економија (2017. год.)

Обавештења

Промена термина консултација - Милош Павловић

Консултације код проф. Милоша Павловића ће уместо у редовном термину бити одржане у четвртак, 25.06. од 14.00 до 15.00 ч.

Промена термина консултација код Проф. Милоша Павловића

Консултације код проф. Милоша Павловића ће уместо у редовном термину у среду бити одржане у понедељак, 15. јуна у термину од 11.00 до 12.30 часова.

Oдлагање консултација - Милош Павловић

Консултације код професора Милоша Павловића заказане за среду 3. јуна се отказују. Наредни термин консултације биће следеће недеље у измењеном термину и то у понедељак 8. јуна од 14.00 до 16.00ч.

Списак студената и преглед предиспитних обавеза - РАЧУНОВОДСТВО - Милош Павловић

Поштовани студенти, у прилогу се налази списак студената и преглед остварених предиспитних обавеза. У напомени је назначено које су обавезе на испиту, у зависности од тога шта сте урадили од...

ЛИНК за полагање колоквијума из предмета РАЧУНОВОДСТВО, проф. Милош Павловић

Линк за приступ тесту: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccaKoLFLDZGtER6D23VJ8VAwD2NnAZTD5mZ1pUQlPkmyw_IA/viewform